Every Event Needs a Crew

It’s all in the name! Of het nu gaat om het leveren van personeel, materialen of kennis; bij ons bent u aan het goede adres.

Event Support Crew International is úw partner bij het vinden van de oplossingen voor uw evenement of productie. Hierbij staat Event Support Crew International voor heldere afspraken, tijdige (op)leveringen en kwaliteit gebracht met enthousiasme door ervaring en expertise.

Niets is onmogelijk en grenzen zijn er om verlegd te worden! Ons werkveld laat zich uitsplitsen in 4 disciplines; Support, Rental, Productions en Pay-roll. Voor elk van deze disciplines heeft Event Support Crew International de kennis in huis en de contacten in haar eigen netwerk. Maar ook hierin gaan wij een stap verder dan de gemiddelde partner. Mocht het onverhoopt voorkomen dat Event Support Crew International zelf niet de gewenste disciplines in huis heeft dan treedt zij graag op als uw intermediair.

Stelt u als organisator of producent uzelf de vraag “what do we need?”, hier vindt u het antwoord!

Onze diensten

Partnership is the story to succes!

Deze visie vormt de basis van Event Support Crew International. Door onze leveranciers te zien als partners is een band ontstaan die verder gaat dan enkel het leveren van materialen. Niet kwantiteit maar kwaliteit en service zijn hierbij de kernwaarden van “ons” assortiment.

Of het nu gaat om groot materieel of showtechniek, Event Support Crew International en haar partners bieden u een ruime keus, een lage prijs en hoge service. Middels duidelijke leveringsafspraken, goede logistiek en bijbehorende service kunt u erop vertrouwen dat de gewenste materialen op het juiste tijdstip op de afgesproken plaats aanwezig zijn.

Samen met onze partners kunnen wij uw leverancier zijn voor onder andere:

  • Groot materieel, manitou’s, hoogwerkers e.d.
  • Tijdelijke accommodaties
  • Tijdelijke stroomvoorzieningen
  • Hekwerk, barriers en overige afzettingen
  • Podia en tribunes
  • Licht en geluidtechniek
  • sanitaire voorzieningen
  • leveren van artiesten

Kunt u wat steun gebruiken in uw zoektocht naar de juiste adressen? Op Event Support Crew International kunt u bouwen!

Heeft u een vraag over een specifiek onderdeel of discipline van uw evenement? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Contact

Neem contact met ons op via onderstaande mogelijkheden.